Balkenende moet aftreden

Minister-president Jan Peter Balkenende is met zijn toenmalige kabinet achter een onbezonnen oorlog tegen Irak gaan staan en heeft niet geluisterd naar de Militaire Inlichtingendienst (MID).

Zelfs oud-VVD-leider Frits Bolkestein kreeg als eurocommissaris in een half uurtje van de MID te horen:
- dat er geen banden waren tussen Irak en Al Qaida
- dat Irak geen bedreiging vormde voor de buurlanden
- dat de chemische wapens van Irak waren vernietigd
- en dat Irak ‘noch de kennis, noch de splijtstof’ had om een kernwapen te kunnen produceren.

[ Het enige wat de inlichtingendiensten niet wisten, was of Sadam Hussein over biologische wapens beschikte. ]

Maar Balkenende begon een oorlog; genoeg reden om die man naar huis te sturen. Zeker nu hij al heeft toegegeven dat hij de Tweede Kamer slecht, onjuist en onvolledig heeft geinformeerd.

Het debat over het rapport van de commissie Davids gaat vanavond om 21 uur verder.

Lees ook:Balkenende wist dat Irak geen chemische wapens had
Lees ook:Verkiezingsprogramma CDA: niet voor ons Nederlanders
Lees ook:Kamerleden wachten op debat met Balkenende over Irak
Lees ook:Remkes typisch Haagse ons kent ons-benoeming
Lees ook:Ambtenaren Balkenende spelen voor spion

2 reacties op “Balkenende moet aftreden

 1. reint

  balkenende heeft met z,n criminele regering al genoeg ellende veroorzaakt in nederland. de burgers moeten hem gewoon dwingen af te treden, het wordt als maar gekker in dit land met al die bezuinigingen, i zit al diep in de schuld omdat ik alles niet meer kan betalen, en allemaal de schuld van de maffia uit den haag.

    /   Beantwoorden  / 
  1. joshua

   Balkenende heeft het land gebracht naar waar niemand voor mogelijk heeft gehouden . Marktwerking die niet blijkt te werken en veiligheidsmaatregelen die alleen maar tot doel hebben Ned naar een totalitair regiem te brengen . Totale controle over de burger onder het mom van veiligheid . De hele CDA top zijn Bilderbergers . Griekenland zal als eerste vallen daarna de rest . Dit is wat de Bilderbergers willen . CFR regeert . Balkenende kwam zo op het eerste gezicht uit het niets maar niets is minder waar . Bush , Blair , Obama , Brown , Merkel , Sarkozy , Barosso en ga zo maar door , allen zijn neergezet om de Bilderbergers te dienen . Het is te zot voor woorden dat er geen kamervragen zijn gesteld waarom Koningin & Prins W.A vrijwel elk jaar de Bilderbergconferentie’s bijwonen . Ook geen vragen waarom Premier & Ministers de conferentie’s bijwonen . D66 schuift Wijers naar voren , ook dat is een Bilderberger . Het regeringsbeleid in Ned is geheel anders dan wat men ons beloven . Geheime ( Bilderberg ( agenda’s………dat is hetgeen wat in werkelijkheid uitgevoerd wordt . Zie alle maatregelen sinds 9/11 en the war on Terror . Yeah right . Het wordt tijd dat wij wakker worden allemaal .

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.