SP’ers en PVV’ers blowen het meest

Aanhangers van de PVV en de SP blowen het meest. Respectievelijk 41 procent en 52 procent van de aanhang van deze partijen heeft wel eens een jointje opgestoken of zegt dit nog steeds te doen.

Verassend? Nee, niet echt.

Wilders en Marijnissen en hun aanhang hebben dezelfde hippie-achtergrond.

Uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt verder dat stemmers op CDA en ChristenUnie het minst blowen, Tenminste, dat zeggen ze.

Van de CDA-aanhagers zegt 83 procent nog nooit hasj gebruikt te hebben, bij de CU is dat 73 procent. De aanhangers van deze christelijke partijen staan ook het meest negatief tegenover softdrugs.

Peace men!

Lees ook:DSB Bank = (beetje) PVV Bank
Lees ook:Een christen kan niet op Wilders stemmen
Lees ook:NL kiest Pechtold tot beste politicus
Lees ook:We zijn premier Balkenende helemaal zat
Lees ook:Nederlanders zijn grootste azijnzeikers van Europa

5 reacties op “SP’ers en PVV’ers blowen het meest

 1. henk

  Wat een onzin, de pvv wil koffieshops sluiten, lees het partijprogramma er maar op na!

    /   Beantwoorden  / 
 2. henk

  Verder zijn de peilingen van Maurice de Hond niks meer dan volksverleiding. Hier kun je geen waarde aan hechten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. henk

  II. Keiharde aanpak criminaliteit en terrorisme

  Hogere straffen voor crimineel gedrag en invoering minimumstraffen voor misdrijven en overtredingenNa drie zware geweldsmisdrijven levenslange gevangenisstrafAfschaffen van de korting op de maximumstraf in geval van poging tot misdrijfWettelijke verplichting OM tot voordeelsontneming daders bij misdrijvenMinder taakstraffenAfschaffen verjaring gewelds- en zedenmisdrijven Geen kwijtschelding deel gevangenisstraf bij goed gedragIntroductie heropvoedingskampenPreventief fouilleren in het hele landHerinvoering jeugd- en zedenpolitieWettelijk verbod op pedofielenpartijProfessionelere hulp voor slachtoffersEinde gedoogbeleid: sluiten coffeeshops, krachtige aanpak thuisteelt en drugsoverlast, geen vrije hero├»neverstrekkingDenaturalisatie en uitzetting recidiverende (Marokkaanse) straatterroristen met dubbele nationaliteitIntroductie van administratieve detentie bij terrorisme10 jaar geen recht op uitkering bij uitkeringsfraudeNiet-Nederlanders die een misdrijf plegen worden direct uit Nederland verwijderdAgressie tegen politiefunctionarissen en andere hulpverleners: 1/3 hogere minimumstraf en 1/3 hogere maximumstrafKraakverbodReorganisatie politie: terug van 26 naar 4 politieregio’s, plus KLPD

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bert Jansen

  Ja, en sinds het bestaan van de PVV is het ozonsgat ook weer gegroeid.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.