Welk kamerlid roept Willem Alexander op het matje ?

De Tweede-Kamerleden krijgen binnenkort een unieke kans om Willem Alexander op het matje te roepen over zijn onverantwoorde avonturen in Mozambique.

Koningin Beatrix en kroonprins Willem Alexander houden deze en volgende maand op paleis Noordeinde gesprekken met alle leden van de Tweede Kamer.

Hiermee wordt op verzoek van de kamerleden een traditie in ere hersteld.

Vroeger waren er ook gesprekken tussen koningin en kamerleden, maar die werden tien jaar geleden afgeschaft nadat er was gelekt naar de media over de inhoud van de gesprekken.

De kamerleden spreken niet individueel met koningin en kroonprins. Ze maken in groepen van 50 hun opwachting. Ook prinses Maxima is bij de ontmoetingen aanwezig. 

Een mooi moment voor de Tweede-Kamerleden om de aanstaande koning te wijzen op zijn bizarre avontuur in Mozambique en het dubieuze bureau dat hij heeft ingehuurd om deze Afrikaanse misstap goed te praten. 

Of zijn deze gesprekken alleen maar om beleefdheden uit te wisselen?

Lees ook:SP laat koningin links liggen
Lees ook:Willem-Alexander begin 2013 koning
Lees ook:Nederland houdt van Maxima, minder van de Oranjes
Lees ook:Willem-Alexander verkoopt villa in Mozambique
Lees ook:Willem Alexander lonkt naar Google

Eén reactie op “Welk kamerlid roept Willem Alexander op het matje ?

  1. wim3

    Ik ben van mening dat onze volksvertegenwoordigers niet naar een dergelijke bijeenkomst dienen te gaan. Wat hebben ze te maken met een niet-gekozen staatshoofd? Met een parasitaire familie die steeds meer geld en bezittingen wil toevoegen aan hun toch al onmetelijke rijkdom? Met een familie die zich niet bekommert om de noden van het volk maar er slechts op uit is zich op staatskosten te verrijken? Met een familie waarvan de voorvaderen boeven, schavuiten, landverraders en smeerlappen waren? De volksvertegenwoordigers dienen zich te schamen als ze op een dergelijke uitnodiging ingaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.