Wat zijn er veel lelijke staatshoofden !

Het knapste staatshoofd ter wereld komt volgens de makers van Hottest Heads of State uit de Oekraïne: de blonde Yulia Tymoshenko. Onze eigen minister-president Balkenende staat op de 52ste plek.

De grappenmakers van de website Hottest Heads of State vinden dat de wereld te lang heeft geleden onder lelijke leiders. En daar kan ik me helemaal in vinden. Wat zijn er veel lelijke staatshoofden in de wereld. En het zijn bijna allemaal lelijke mannen! Hottest Heads of State wil de kiezers bewust maken van dit probleem. ‘Misschien kiezen ze dan voor aantrekkelijke mensen of plegen ze een staatsgreep om afstotelijke wereldleiders af te zetten.’

De tien knapste wereldleiders volgens de website: Yulia Tymoshenko (Oekraïne), Jens Stoltenberg (Noorwegen), Jigme Khesar Namgyel Wangchuck (Bhutan), Joseph Kabila (Congo), Cristina Fernández de Kirchner (Argentinië), Rafael Correa (Ecuador), Groothertog Henri (Luxemburg), Roosevelt Skerrit (Dominicaanse Republiek), Gloria Macapagal-Arroyo (Filipijnen) en Bamir Topi (Albanië).

De lijst is natuurlijk grote flauwekul. Behalve wat nummer 1 betreft: Yulia Tymoshenko is echt de mooiste. Oordeel zelf:

Lees ook:Belastinginspecteur ontduikt zelf belasting
Lees ook:Raad van State beslist over Stop Wilders Nu
Lees ook:Natuurlijk: partijnaam Stop Wilders Nu mag
Lees ook:Wat vindt de politiek van Laura Dekker ?
Lees ook:Laura Dekker overgeleverd aan commercie

Eén reactie op “Wat zijn er veel lelijke staatshoofden !

  1. Gava

    Ze ziet er echt heel mooi en aantrekkelijk uit. Voor het slapengaan fantaseer ik wel eens over haar. Ze ziet er ook nog eens jong uit. Ik had niet verwacht dat ze bijna vijftig zal worden. Voor een relatie is ons leeftijdsverschil helaas nogal groot, maar een romantisch diner lijkt mij ook heel fijn. Ik hoop dat ze nog lang staatshoofd zal zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.