Politie toont beelden verdachte brandstichting

De politie heeft een nieuw filmpje op internet geplaatst met beelden van een mogelijke verdachte van brandstichting in Veendam. Op het filmpje zijn beelden te zien van een mogelijke verdachte van een brand in december vorig jaar.Veendam wordt al enige tijd geplaagd door brandstichting. Op het filmpje is een man te zien die in de nacht van 20 op 21 december bij discotheek Rumors in het centrum een steeg in gaat en er enige tijd later weer uit komt. De volgende dag werd ontdekt dat er brand was geweest bij de deur van de discotheek.

De politie brengt de beelden nu pas naar buiten omdat eerst intern is onderzocht of er verband zou kunnen zijn met de branden in de nacht van 7 op 8 maart. Bij die branden kwam een brandweerman om het leven en werd er ook brand gesticht bij dezelfde discotheek.
Uit het politieonderzoek is echter niet duidelijk geworden of er een verband is met de andere branden. De politie hoopt nu dat kijkers van het filmpje met de gouden tip zullen komen.

Eerder plaatste de politie beelden op YouTube van een mogelijke verdachte die een bewakingscamera in het centrum van Veendam maakte in de nacht van 7 op 8 maart.

Lees ook:Anne Frank-barak uit kamp Westerbork afgebrand
Lees ook:Politie zet YouTube in: geen tolerantie bij geweld
Lees ook:Grap: de troonrede als boodschappenlijstje
Lees ook:Agenten martelmoord Pernis treft geen blaam
Lees ook:Beatrix komt: rellen in Raalte en Ommen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.