Gereformeerde mannenbroeders moeten aan de vrouw

Er is geen ontkomen meer aan voor onze gereformeerde mannenbroeders. De Staatkundig Gereformeerde Partij, aka SGP, mag vrouwen niet langer weren van de kieslijst. Dat heeft de Hoge Raad vandaag bekend gemaakt.

Het hoogste rechtscollege van ons land oordeelt dat de Nederlandse overheid in strijd met de wet en met het VN-vrouwenverdrag handelt door toe te staan dat de SGP vrouwen anders behandelt dan mannen.

De gereformeerde mannenbroeders hadden dit natuurlijk al lang aan zien komen en hun reactie liet dan ook niet lang op zich wachten: ‘De SGP weet zich in alle omstandigheden van God afhankelijk en gaat onverminderd voort met het uitvoeren van haar taak. Dat is het inbrengen van Bijbelse waarden in het besturen en inrichten van Nederland. Het naleven van deze waarden is onmisbaar voor Nederland en zijn inwoners.’

En onder inwoners moeten we dan mannenbroeders verstaan.

Het zou goed zijn voor het bewustzijn van de SGP-heren als deze uitspraak van de Hoge Raad nog consequenties heeft voor de samenstelling van de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Vrouwen grijpt die mannen bij hun ballen!

Lees ook:Onze vrouwen op patrouille in Uruzgan
Lees ook:Laura Dekker in verkeerde tijd geboren
Lees ook:Neelie Kroes wint Vrouwen in de Media Award
Lees ook:Hoge Raad: beledigen agenten strafbaar
Lees ook:Mannen met lef weg bij de overheid

0 reacties op “Gereformeerde mannenbroeders moeten aan de vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.