Broer van: Geert Wilders is uit op macht

Geert Wilders is uit op macht. Zo verklaart Paul Wilders, de broer van, de positie die Geert Wilders heeft gekozen in de Nederlandse politiek.

Paul Wilders vindt dat zijn broer het politieke spel aardig in de vingers heeft, maar het spel verkeerd speelt. Dat zei Paul Wilders vanavond in Pauw & Witteman.

Volgens Paul Wilders is zijn broer ingesprongen op de leegte, het gebrek aan betrokkenheid bij de samenleving dat de traditionele politieke partijen hebben laten vallen en dat nog steeds bestaat.

Over Fitna zei Paul dat de inhoud beneden alle peil was. De broers Geert en Paul Wilders spreken elkaar nauwelijks en zijn volgens Paul gebrouilleerd.

Paul Wilders bij Pauw & Witteman:

Lees ook:Website broer Wilders platgelegd
Lees ook:‘Moslimbasher Wilders niet staatsgevaarlijk’
Lees ook:Partij Wilders: nu weg uit Uruzgan
Lees ook:Volg je favoriete lijsttrekker
Lees ook:Billenknijperij van Balkenende revisited

86 reacties op “Broer van: Geert Wilders is uit op macht

 1. amanda klu

  Moet zijn broer dat eerst zeggen voordat het duidelijk is?
  Natuuuuurlijk is die man uit op macht, dat is iedere populist.

  Zeggen wat de mensjes graag horen en dan hop op het pluche.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Judith

  Zelfs de broer van Wilders, Paul en zijn gezin,worden bedreigt door dezelfde religieuzen als die Geert bedreigen..Het is toch wat met die fanaten..en maar koesteren die multiculturele puinhoop, Zelfs onschuldigen met kinderen worden bedreigd alleen maar omdat je Wilders heet, rotschoften…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Koos

   Wildersstemmers hebben Herman van Veen laatst toch bedreigd? Of niet. Als iets stuk is en je gaat trappen, wordt het daar niet heel van.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Maryam

   Gaan we iedereen over een kam scheren en weer lekker zwart-wit doen? Met zo’n gedachtegang en domme ideologie schop je het niet ver. Dat weet je zelf ook heel goed Judith.
   Ik ben harstikke Marokkaans en harstikke moslima en ik heb echt heel erg te doen met jouw persoon. Je reageert heel gefrustreerd en generaliseert. Je laat je zo beinvloeden door die televisie van je. Ga naar buiten en kijk om je heen,zie hoe het in alles in het werkelijke leventje gaat.
   Jouw referentiekader is ontzettend aangetast.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Judith

    Kijk eens naar culemborg, Slotervaart, Gouda, rotterdam, enz, enz en ik mag daar niks van zeggen want het zijn nog kinderen, criminelen zijn het,criminelen die later misdadigers worden, dan heb ik het over die etters..en hun opvoeders..
    Van andere bevolkingsgroepen in ons land hoor je toch ook niets, dat zijn mensen..die onze regels wel respecteren, en dus respecteren wij hen ook
    Als jouw Marokkanen maar steeds negatief in het nieuws staan, dan kan je daar niet de ogen voor sluiten, wel, of hebben WIJ het weer gedaan, en nooit jullie?

      /   Beantwoorden  / 
   2. Elisa van H

    OOK U leeft in een (islamitisch marokkaans)droomwereldje,en ziet de rotte appels niet die in uw mand voorkomen…NIET alleen dat wij autochtonen alles over een kam scheren,we zien ook de boze islam-wereld niet alleen ,middels Tv en krantenmedia…maar zien de vieze wereld als we door bijna alle woonwijken gaan in onze grote steden..Ze zijn verloederd crimineel en on-nederlands geworden met vodden als gordijnen rotzooi en satelieten op de balkons en her en der in de buurt van islamitische feestdagen zag ik zelfs een levende geit.En niemand van de dikke allochtonen vrouwen gekleed in lange gewaden,neemt eens de moeite om haar tuintje eens op te harken ,of een likje verf op afgebladerde deuren te smeren.Alle nederlandse familie’s zijn er verhuisd(als mogelijk) omdat men geen poot had om op te staan bij erger met niet aangepaste leefmethodes van onze nieuwe nederlanders…Blijf jij maar harstikke marokkaans en hartstikke moslim,dat bevestigd alleen maar des te meer het beeld wat wij van de onaangepaste medelanders hebben!Prettige dag nog!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Judith

     Altijd is het onze schuld,nooit die van de Marokkanen. Toen Theo van Gogh afgeslacht werd, en zijn zoon in elkaar geslagen werd, dat was ook onze schuld, en dat ze zegt, dat de media het op Marokkanen gemund hebben, mens ga fietsen, als er één orgaan links is dan is het de media,en dat zijn meestal Marokkanen-vriendjes, maar zelfs zij moeten de realiteit publiceren, want ze kunnen niet anders..
     Ik denk wel dat we van de moslima’s weinig last hebben, maar juist wel van hun kerels,trap deze dus even naar het land van hun andere paspoort..

       /   Beantwoorden  / 
     1. jip

      Of maak gewoon geen ruzie?

        /  
 3. herman

  Wanneer wordt de mama van Pechtold uitgenodigd bij P&W om te vertellen dat zij op de PVV gaat stemmen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Zo’n kweeksel heeft geen moeder ..

     /   Beantwoorden  / 
 4. ronnydee

  Ik heb het gezien en gehoord
  Ja, ik heb toch het vermoeden dat wat jaren geleden is gebeurt nu naar voren is gehaald om eens lekker tegen rechts te schoppen. Kijk, of G.Wilders nu gelijk heeft of niet, hij bewoordt wat in de samenleving leeft. Dat betekend dus dat de huidige politiek een antwoordt zal moeten gaan geven waar ze dus een probleem mee hebben. G Wilders heeft waarschijnlijk goed naar de wereldgeschiedenis gekeken en daar zijn conclusies uit getrokken. Het uitsluiten van de G Wilders beweging in de politiek is dan ook de grootste fout die men kan maken, men graaft daarmee zijn eigen valkuil. De mensen in de steden trekken steeds meer naar het Wilders kamp en dat komt door de invloed van de Islam in Nederland die dan ook duidelijk geen positieve invloed heeft.Kijken we naar de geschiedenis, dan klopt deze conclusie ook. G Wilders maakt gebruik van de angsten in onze samenleving om de tegenstellingen uit te vergroten

    /   Beantwoorden  / 
 5. H.Schoots

  Waarschijnlijk is Paul het oudere broertje van Geert en speelt Paul psycholoog van de koude grond. Het zegt meer over Paul dan over Geert. Om je broer via de media zo weg te zetten is bijna broedermoord te noemen. Geert heeft duidelijk meer ballen dan deze vreemde snoeshaan. Hij doet me een beetje denken aan die oudere broer van wijlen Pim Fortuyn, die had het ook niet. Misschien zit Paul nog iets dwars van vroeger?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Koos

   Hij had inderdaad ff z’n excuses aan moeten bieden voor het feit dat hij meer aandacht kreeg van zijn moeder dan Wilders. Had hij dat niet gedaan, dan had hij voorkomen dat die blonde mafketel zich nu naar de politieke top schreeuwt.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Janny van Egmond

  Wat een zure man is de broer van Geert Wilders. Zo duidellijk als Geert is, zo warrig en wraakzuchtig deze broer. Waarom was hij eigenlijk uitgenodigd door het linkse duo Pauw en Witteman. Om broer Wilders nog meer te demoniseren. Met zijn zure gezeur krijgt broer nog meer stemmen en terecht vind ik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Waarschijnlijk hebben de linkse kliek Paul Wilders een smak geld beloofd, als hij voor de camera’s zijn broer onderuit zou willen halen..
   De linkse kliek wordt wanhopig en ze schakelen alles en iedereen in, zelfs een oud paard genaamd Hermann van Veen, wordt uit de stal gehaald..

     /   Beantwoorden  / 
   1. ronnydee

    Judith, ik denk wel dat je een beetje gelijk hebt, maar je moet natuurlijk niet vergeten dat Linkse politiek wél gelijk heeft. Dat de samenleving veranderd is, heeft Links niet zien aankomen. Het probleem is dat Links denkt dat het wel niet zo’n vaart zal lopen. Dat G Wilders of een andere conservatieve partij het nu maar eens voor het zeggen moet krijgen in NL is alleen maar goed. De Nederlanders zijn het zat om steeds meer vrijheden in te leveren aan de Linkse politiek die iedereen onder controle wil hebben. We worden behandeld als mieren en werkbijen en daarom is het goed dat er een G Wilders is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Koos

     Noem dan eens één punt waar Wilders vrijheid voor ALLE Nederlanders wil.
     Vrijheid om te zeggen wat je wil? Dacht het niet. De koran met Mein Kampf gebruiken kan volgens hem. Maar als iemand (Pechtold) hem extreem rechts noemt wordt hij voor de rechtbank gedaagd.
     Of nog erger, dan kruipt Wilders weer in z’n slachtofferrol

       /   Beantwoorden  / 
 7. piet

  hitler had ook een ideologie
  blond en blauwe ogen…
  het is israel die de touwtjes in handen heb
  en de spion van israel(geert wilders) doet mee
  wat gaan wij nl een koppijn krijgen door hem…..
  daar is geen parasetamol die het kan verhelpen
  over 40 jr gaan wij moslims herdenken geloof me

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Lekker makkelijk hé om steeds de 2e wereldoorlog erbij te halen..dat is het paradepaardje van links..iets zinnigers hebben ze niet te vermelden..

     /   Beantwoorden  / 
  2. ronnydee

   Als men zich niet wil verdiepen in de echte wereldgeschiedenis en wel wil reageren met dit soort onzinnige uitspraken, vraag ik me af of er wel zo’,n groot verschil zit tussen Links en Rechts. Of je moet een Moslim zijn natuurlijk, daar zit de haat zo diep dat ze van mij betreft direct het land……….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Judith

    Ach ronnydee … Meestal denken de pubers de wijsheid uit de boekjes te halen, zie @ Piet .. Je Kunt het hen niet kwalijk nemen … Zij willen meepraten maar weten niet hoe, en daarom halen zij er de tweede wereldoorlog er maar bij. .gewoon negeren…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Elisa van H

   Ik neem aan dat het 65 jaar ná de tweede wereldoorlog.alleen maar vreemde opruihende snoeshanen zijn die de naam “HITLER”nog in de mond nemen,zonder er bij stil te staan hoe dom ze bezig zijn.Het is dan ook een teken van primitieve onbenulligheid om daarme voor de dag te komen..In deze hele discussie heeft links zich van een beschamende kant getoond,die,niemand waardig is.IK stem op de PVV zolang de overheid geen oplossingen bied voor het allochtonenprobleem,vooral op crimineel en intergratievlak

     /   Beantwoorden  / 
   1. Judith

    Elisa … De mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt, die halen Hitler er nooit bij, Omdat ze weten DAT er tussen Wilders en Hitler een Hemelsbreed Verschil is, dat zijn wijze mensen..
    De mensen die de tweede wereldoorlog erbij halen dat zijn altijd pubers die hun “wijsheid” uit de boekjes proberen te halen, en daar willen zij dan mee schermen..Ik lach me rot om zoiets puberaals, laat maar denk ik dan, want ze zijn niet wijzer..
    Ken je het spreekwoord? aan alle stomkoppen die de tweede wereldoorlog erbij halen luidt..”ze hebben de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt” Eliza nog een fijne dag..Judith…

      /   Beantwoorden  / 
 8. AINND

  EN degene die dat roept nog meer ?
  Wat is nou Jou grote droom , even uitgaande van alle eer aan Jou?
  Je doel?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Elisa van H

  Ik persoonlijk vond Paul Wilders(als hij al de broer van…WAS)een onfris ogende mens,die zich bij deze schamele gelegenheid uitgedost had met een veel te grote nieuwe stropdas om zijn magere nekje..Hij maakte op mij de indruk van een deels jaloerse EX of NOG verslaafde…Verder vond ik het uitnodigen van zo een persoon ver beneden peil..als voortaan alle broers of familieleden mogen komen om een rechtse of linkse politicuszwart te maken .ZIJN we in Nederland helemaal de weg kwijt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Paul Wilders zal wel omgekocht zijn om zijn broer Geert onderuit te halen … Je hebt zeker al gezien wat een angstig mannetje het was.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Elisa van H

    INDERDAAD…En wat was nou eigenlijk de boodschap van deze PAUL???
    Dat hij bedreigd is? DÁT zegt hij….op de vraag naar aangifte doen ja/nee….kon hij niets bevestigend vertellen…
    Het was een aaneelopend wirrig verhaal over zijn “broer”wát hij nou precies bij Pauw & Witteman zocht en wilde is mij verre van duidelijk..De vrouw van Pechtold zou eens moeten komen uitleggen WÁÁROM haar Alexander de armeense genocide NIET erkent,DAT zou pas politiek nieuws zijn!!

      /   Beantwoorden  / 
 10. Hanneke

  Ik geef liever Geert de macht dan de islam!!!!!!!
  Geert heeft een vrijheidsprijs gekegen in amerika.(voor zijn harde werken voor het blijven bestaan van de vrijheid van meningsuiting )
  Paul is bedreigt door allechtonen. Dit alleen omdat er in de islam geen ruimte is voor vrijheid van meningsuiting sterker nog, je kan de doodstraf krijgen!
  Paul zou trots op zijn broer moeten zijn!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Stel je voor dat de blanke Christenen de Islamitische landen overbevolken met hun geloof, ettertjes, kerken en generale Pardonners..
   Paul Wilders en zij gezin worden bedreigd door allochtonen,,weet jij ook waarom?Ik weet het niet. Het is toch te zot dat die allochtonen ook gewone mensen bedreigen…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Koos

    Wildersstemmers hebben Herman van Veen laatst toch bedreigd? Of niet?

    Waarom toch die kloof slaan tussen alloch en autochtonen. Aan beide kanten doen de meeste geen vlieg kwaad. Oké, er zijn enkele problemen, zoals die er met alles zijn. Maar als iets stuk is en je gaat trappen, wordt het daar niet heel van.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Elisa van H

     WIE zegt dat het wilders stemmers waren?Herman ,die van de gratie van zijn fans moet leven…zou zich niet politisch moeten uiten..maar waarschijnlijk heeft HIJ dat intussen begrepen..en wie bedreigd wie vraag ik me steeds maar af als ik lees dat de OV chauffeurs steeds erger bespuugd en bedreigd worden en als MOSLIMA’S in Burkini een heel zwembad voor zich alleen willen…EERST was het de burkini..NU eisen zij geen anders denkende of gelovige zwemmers ion het bad in HUN zwemuur..Het eisen neemt absurde vormen aan..kerstboom mag niet kruizen op de mijter van sinterklaas ook niet..wij leven in een isdlam land en hebben niets meer te vertellen

       /   Beantwoorden  / 
 11. Judith

  Beste Elisa…Helaas heb je nu eenmaal de nieuwe NSB’ers die ons land nu eenmaal aan anderen verraden…bagatelliseren is ook je land en volk verkwanselen…

    /   Beantwoorden  / 
 12. Wieb

  Beste Judith, ik schrijf regelmatig anti Wilders stukken op diverse sites. Zal ik je de bedreiginge van jouw vrienden eens doorsturen????

    /   Beantwoorden  / 
  1. Elisa van H

   OOK al schrijf je anti wildersstukken…de kern van het probleem van U en uw medestanders is dat jullie niet correct kunnen argumenteren…er zijn mensen die politisch geengageerd zijn in verschillende richtingen..De kunst ligt in de toon die reageerders of zoals U zichzelf noemt”stukkenschrijvers”Respect is het voornaamste hoezeer men ook tegen een politieke richting is..IK heb zelf nog nooit gehoord dat Wilders mensen persoonlijk beledigd..dat doen zijn tegenstanders wel waarschijnlijk uit frustratie,of ze doen de politici uit de coalitie na die kunnen er ook wat van…Vandaag nog een paar anti teksten van Balkenende gehoort dat kostte de CDA meteen zetels…ze zakken steeds verder weg.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Elisa van H

   Meld me uw nick en de websites,of links van UW ANTI-WILDERS stukken eens dan geef ik een welgemeend oordeel…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank bikker

    Kijk maar onder mijn echte naam. Vind je veel tussen. Ik ben wel iemand anders. Ik houd ervan met open vizier te strijden. Je zult ook andere dingen vinden, maar gewoon even kijken.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Elisa van H

   Ja Manuel ik zou graag eens intelectuele stukken lezen van die altijd aanwezige vlijtige Anti-Wilders schrijvers…
   Pechtold en zijn Turkse troetelduif stijgen dank zij hun run naar de spreekbuis,als iemand van de PVV iets gezegd heeft…Maar laten we wel erkennen dat sinds één jaar ,steeds meer voorstellen van de PVV ,zij het in mildere vorm,door andere partijen overgenomen worden…ALS ik kon,zou ik de drie D66 leden eens graag willen vragen,WAAROM zij zo hardnekkig stil blijven over de Armeense genocide die door hun miet aanerkend wordt en dat ze door dit gedrag een kwantum aan turkse kiezers gewonnen hebben..Maar daarover hoor je gladde Alexeander niet..dat zou zijn glorie verminderen.IK ben en blijf PVV stemmer zolang wij het land vol met problematiek hebben door het falende kabinet-beleid!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Elisa van H

    Het dilemma met Jan Maat toendertijd,was dat hem wettelijk verboden werd dingen te zeggen…die tegenwoordig wel gezegd mogen worden,.Wat dat soort zaken betreft zijn we er op vooruit gegaan….Gelukkig maar

      /   Beantwoorden  / 
   2. Judith

    Ik heb geen zin om lieden zoals Wiebe,die de vrouw van Jan Maat invalide heeft gemaakt die nog ten woord te staan…Walgelijke mensen, zij zullen zelf hun eigen moeder nog verraden, als zij er voordeel bij hebben…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Frank bikker

   Zit je ook al op deze site te zieken, man. Neem je pilletje toch, voor jouw ziekelijke uitspraken heb ik geen woord over. Ik hoop dat de hr. Hofs je er ook uit gooit net als op andere sites.

     /   Beantwoorden  / 
 13. Frank bikker

  Zeg Judith, ik heb je op andere sites ook leren kennen als een Wildersfan, maar nu sla je op hol. Je hele argumentatie is verdwenen.
  @Elisa. Je praat over de Armeense genocide. Dat is allemaal waar (zie Taner Akcam ,de wereldberoemde Turkse expert op die gebied) en nog veel erger, maar dat kun je de Turkse mensen van nu die hier wonen niet aanrekenen. Het ontkennen van Ankara hiervan wel.
  Ik wil je vragen om eens in te gaan op mijn uitspraken: Het Oude Testement kun je vergelijken met Mein Kamph, er moet een nonnentax ingesteld worden, Nederland moet uit de EU, we moeten terug naar de tijd van de gulden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank bikker

   Nee, hoor. maar wij wisselden wel eens argumenten uit. En die kon ik nu niet vinden in haar reacties. Maar als u de behoefte bij voelt opkomen om mij aan te klagen voor stalking zou ik zeggen “Be my guest”.

     /   Beantwoorden  / 
 14. Rinus

  MIJN MAIL AAN IDIOOT WILDERS:
  NEE HOOR JE BENT HELEMAAL GEEN GEVAAR VOOR DE OPENBARE ORDE,JE DENKT HET GEVAAR(DE MOSLIMS) MAAR HET LAND UIT TE TRAPPEN,ONDERTUSSEN CREEER JE EEN GROOT GEVAAR VOOR DE NEDERLANDER IN EEN VAN DE VELE MOSLIMLANDEN.
  JE ZECHT NEDERLAND TE WILLEN BESCHERMEN TEGEN DE ISLAM,MAAR JE HEBT GEEN IDEE WAT JE MET DE NEDERLANDER IN HET BUITENLAND DOET.
  IN INDONESIA ZIJN ZE BIJVOORBEELD OOK AL NIET ZO BLIJ MET DIE KOP VAN JOU,ZE HOUDEN VEEL PROTESTEN TEGEN JOU,IN DIE PROTESTEN LOPEN ZE MET SPANDOEKEN MET JOU FOTO EN DE KLEUREN ROOD/WIT EN BLAUW,MET DE TEXT: HARUS MATI! (MOET DOOD!)
  DAT DE KLEUREN ROOD/WIT/BLAUW GEBRUIKT WORDT OP ZO,N SPANDOEK MAAKT ME TOCH WEL BANG,ZE BEGINNEN JOU(MENEERTJE WILDERS) TOCH WEL ALS NEDERLAND IN ZIJN GEHEEL TE ZIEN,WIJ NEDERLANDERS MOETEN ONS DUS VOOR JOU VERANTWOORDEN ALS WIJ IN EEN LAND ALS INDONESIA ZIJN.
  IN INDONESIA KUNNEN WIJ NEDERLANDERS MAAR BETER NIET TE HARD ROEPEN DAT WIJ NEDERLANDERS ZIJN.(NIET DAT IK ZO TROTS BEN EN HET GRAAG WIL LATEN WETEN)
  EN DAT TERWIJL JE VAN EEN WELVERDIENDE ZORGELOZE VAKANTIE DENKT TE KUNNEN GENIETEN.
  IK HOOR JE AL DENKEN,MOET JE MAAR NIET NAAR ZO,N IDIOOT MOSLIMLAND GAAN.
  NEE JOH GA JIJ MAAR LEKKER DOOR MET JE IDIOOT DOMME OPMERKINGEN EN UITSPRAKEN,JE ZAL DE WERELD VEEL GOED DOEN.
  EN OVER HAATZAAIEN,JE ZECHT GEEN HAAT TE ZAAIEN,NOU IK BEN JE LEVENDE BEWIJS,IK HEB TOCH WEL EEN BEETJE HAATGEVOELENS ALS IK MERK DAT ER EEN PERSOON AANHANGER IS VAN DE PVV.
  ALEXANDER PECHTOLD NOEM JE GEVAARLIJK WANT HIJ ZET AAN TOT HAAT JEGENS JOU,EEN ZIEK PERSOON MET HAATGEVOELENS NAAR JOU ZOU DOOR PECHTOLD OVER HET RANDJE GEDUWT KUNNEN WORDEN EN JOU VERMOORDEN.
  IK ZAL JE EVEN WAKKER SCHUDDEN,IK BEN VAN MENING DAT ER WEL WAT MENSEN OP HET RANDJE LOPEN JA,MAAR DOOR DE UITSPRAKEN VAN PECHTOLD EN ANDEREN,HEBBEN DIE MENSEN DIE OP HET RANDJE LIEPEN WEER EEN STAPJE TERUG GEZET,ZE ZIJN BLIJ DAT ER EINDELIJK IS IEMAND VOOR ZE OP KOMT!
  EINDELIJK IEMAND DIE ZE DE FRUSTATIE AFNEEMT!
  ZO FRUSTRERENT DAT ZO,N IDIOOT ALS JIJ MAAR IDIOTE DINGEN OVER MOSLIMS BLIJFT ROEPEN EN DAT ER WERKELIJK NIEMAND IS DIE JOU IS EVEN EEN WEERWOORD GEEFT.
  WEES BLIJ DAT ER MENSEN ALS PECHTOLD ZIJN,HIJ KALMEERT DE MENSEN DIE JE ERG KWAAT HEBT GEMAAKT!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Frank Bikkker

  @ Rinus. Volkomen mee eens Dankzij Pechtold blijft de zaak nog een beetje beheersbaar. Benoem het positieve, zonder blind te zijn voor het negatieve. Iets maken is veel moeilijker dan iets kapot maken!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 16. Elisa van H

  @ Rinus
  “MENSEN DIE JE ERG KWAAT HEBT GEMAAKT!”
  Schreeuwerige text en …..Kwaad zal je bedoeld hebben?
  En je kan van geluk spreken dat je nog zo een zulk beledigend bericht hebt mogen plaatsen…maar ik zal de admin erop wijzen..want het vervuilen van deze site,op jou manier,getuigd van een tekort aan fatsoen

    /   Beantwoorden  / 
 17. Dounia!

  Dit moet zogenaamd een ”vrij” land voorstellen?
  Waar iedereen mag/kan dragen wat die wilt?
  Ik merk er veel van hoor, dus niet!
  de uitspraken van Wilders slaan werkelijk nergens op, En ja er zijn veel problemen met allochtonen.
  Maar waarom iedereen over 1 kam scheren kom op zeg omdat een klein groepje get voor de rest van de allochtonen verpest?
  ik vind het echt triest dat jullie zo een lage gedachte gang hebben net als Wilders.
  Wilders kijkt niet verder dan zijn neus lang is het enige wat hij wilt is dat de moslims verdwijnen en denkt daarbij niet na aan wat voor gevolgen het voor Nederland zal hebben:
  De economie zal zo in duigen vallen zoals jullie weten word er door Nederland veel geinporteerd en geexporteerd en met Wilders zijn idioote gedrag zal dat zo stop gezet kunnen worden zeg dan maar bye tegen ons ”welvarende” land.
  Het word tijd om jullie ogen te openen, Mensen hoe kan de islam een gevaar veroorzaken voor Nederland?
  Er zijn een aantal allochtoonse criminele jongeren dat klopt maar van elke volk is er wel wat en helaas ook bij de Nederlanders.
  Denk daarbij aan de supporters bij voetbal wedstrijden. Die jongens kunnen er ook wat van dus stop een keer met wijzen naar anderen en begin bij je zelf want op een dag zullen jullie je realiseren dat het niet zo had moeten zijn.
  Zoals ik zeg Spijt is verstand dat later komt dus mensen gebruik je verstand en laten we met zijn alle samenwerken aan een veilige Nederland Ongeacht afkomst of huidskleur.
  Samen staan we sterk!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Aan je naam te oordelen ben je een Nederlandse van buitenlandse afkomst. Je weet je goed uit te drukken. Zou je misschien zelf wat “leuke” dingen kunnen vertellen van Wildersfans die meer kletsen over oprotten dan integreren en zich niet zelf in normaal Nederlands kunnen uitdrukken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Judith

    Bijna met die desbetreffende persoon eens, alleen geeft zij ons weer de schuld, en ligt het niet zozeer aan haar volk. Weet zij nu echt niet dat het met die jonge Marokkanen hoe langer hoe erger wordt? hulpverleners bedreigen, ziekenhuizen op stelten zetten, Gouda, Culemborg, Tilburg, Slotervaart, overal duiken die ratten op..
    Weet je wel wat de PvdA’er Rob Oudkerk ooit eens een keer zei? k*t-Marokkanen, en dat zei hij, een socialist, dus zelf HIJ zag die toestanden van hen…
    Zit nu niet de boel te bagatelliseren, en te nuanceren, want dat lost niets op..
    Laten we nu maar eens proberen die etters en hun opvoeders heel hard aan te pakken, want zij zijn een gevaar voor onze economie en onze samenleving…door hun criminaliteit, kost het onze economie miljoenen om de schade weer te herstellen, tot weer de volgende keer…
    Ze kunnen met niemand opschieten, zelfs de Molukkers in Culemborg hebben onder hen, veel te verduren..
    Waarschijnlijk komt hun agressie voort uit het feit, dat zij met familie trouwen…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Elisa van H

     Beste Judith…daar zitten we weer het feit dat ***marokkanen met niemand kunnen opschieten,ligt aan HÚN vaderlandse leefcultuur,die zij,zonder kritiek te willen aanvaarden,in Nederland voortzetten.Daarvoor hebben ze genoeg vrije tijd, met behulp van ons sociale uitkeringssysteem!Bovendien het feit dat zij ons,brutaal de mond snoeren, ligt aan de demonisering van de RECHTSE politiek,die door hun ,door de media en door sommige partijen(PvdA-D66 Groenlinke)niet meer rechts genoemd wordt,maar Extreemrechts.En dat zal in dit land,waar de islam druk bezig is,zich in ons politieke stelsel te infiltreren,steeds erger worden,er komen moslim kamerleden-stadsdeelraden en Burgemeesters op ons af door hun corrupte voorkeurstemmen-systeem..autochtonen stadsraden moeten aftreden,en worden vervangen door moslims,in sommige steden is zelfs 3/4,van het stadsbestuur moslim…Laat Halsema en Pechtold in een coalitie komen…en we krijgen er nog een turkse minister(Koser kaya)en een marokaanse minister(Tofik dibi)bij,waarbij de een een cronische onkenster van de Armeense genocide is en de andere een halfcriminele radicale activist…GRT Elisa

       /   Beantwoorden  / 
     1. Judith

      Beste Elisa je hebt helemaal gelijk..
      Wist je dat de zuster van Albayrak directeur is van het C.O.A? dat is een orgaan die asielzoekers moet huisvesten.
      Zij gaat erover wie mag blijven en wie niet, dus je begrijpt al dat we vol zitten met moslims uit de moslimlanden..ik hoef je niet verder uit te leggen hoe dat komt…Gr…Judith…

        /  
     2. frank bikker

      Jullie zijn verantwoordelijk voor het feit dat een NSBer een Nederlander was en ook Mussert en Holleeder, Bruinsma enz. Ook dus de grootste mogelijke flauwekul. Precies zo’n flauwekul redenatie als jullie hanteren, iedereen heeft zijn individuele verantwoordelijkheid en iemand die fout is, is daar zelf verantwoordelijk voor.

        /  
 18. Judith

  Ja hoor frank bikker wij zijn de schuldigen, nooit een etter, maar wij, het ligt nooit aan hen.
  Na de bijna onthoofding van theo van Gogh, werd de zoon van Theo van Gogh door Marokkanen in elkaar geslagen, omdat hij de zoon was van Theo van Gogh, ook dat is volgens jou dus onze schuld..
  Dus volgens jou is ieder individueel verantwoordelijk voor zijn eigen daden, dus als ik jou goed begrijp, waren de Duitsers niet verantwoordelijk voor hun daden tijdens de 2e wereldoorlog, want je moet het individueel bekijken.
  Kortom frank de duitsers hebben dus niets gedaan tijdens de 2e wereldoorlog, want je mag geen groep discrimineren..
  Tijdens de 2e wereldoorlog was er wel een oorlog, maar door wie begonnen? weten we niet, want je mag volgens frank geen groep discrimineren…Dag frank…

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   Hitler is gekozen door 1/3 van de bevolking. Geen meerderheid!!Lees de geschiedenisboeken er maar op na.

     /   Beantwoorden  / 
   1. frank bikker

    Toen WO 2 begon was Duitsland al een paar jaar een dictatuur. Er bestonden al 6 jaar concentratiekampen, waar politieke tegenstanders uit de weg werden geruimd. Uitroeiing van “minderwaardig leven” was begonnen in 37 of 38. Het Duitse volk had toen niets meer te vertellen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mat

   Bij de berechting van oorlogsmisdagers word ook altijd gekeken naar hun individuele inbreng, dat is ook met de Duitsers zo gegaan. Je praat dus onzin Judith.
   Dat wel de hele bevolking mee heeft moeten betalen aan schadevergoedingen is ook logisch, want zij hebben deze vreselijke man democraties gekozen.
   Dag Judith

     /   Beantwoorden  / 
   1. frank bikker

    Ben je er ook weer, Mat. Goed argument was ik nog niet opgekomen.

      /   Beantwoorden  / 
 19. Dounia!

  @Judith

  Waar heb ik gezegd dat het jullie fout is ?
  Eerst begrijpend lezen en dan pas komen praten want wat jij nu roept is alleen discriminerend.
  Je zoekt alleen de fout op bij allochtonen, maar je kijkt niet naar je eigen volk?
  Beide volken kunnen er wat van maar jij wijst hier maar naar 1 volk dat zegt al genoeg over jou als persoon!
  En je roept nu dat Marokkanen met niemand kunnen opschieten dat is jou mening die niet klopt want er zijn zat mensen die met Marokkanen kunnen opschieten maar jullie schermen jezelf af van de echte wereld en vergeten zo de realiteit.
  Ik heb ook Nederlandse aangetrouwde familie en we behandelen elkaar goed en met respect!
  Dus daar aan zal het niet liggen voortaan oppassen met je niet kloppende argumenten want jou discussie’s slaan nergens op.
  Hou je zelf niet zo van den domme want aan jou reactie’s is te zien dat jij een echte racist bent.

  ajuuu!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Wij zijn al gauw racisten hé? Dat is het enige waar jullie mee schermen, als het antwoord niet naar jullie zin is.
   Ik heb het over die etters, die de boel onvelig maken, wat Rob Oudkerk PvdA ook vindt, en hun ouders die er niets aan doen, wel begrijpend lezen juffrouw, want DAAR heb ik het over, NIET over een bevolkingsgroep juffrouw.

     /   Beantwoorden  / 
   1. frank bikker

    Maar ondertussen wel hakken op moslims & de islam in het algemeen. Heb je nou nog niet in de gaten dat racisme overal voorkomt en tuig ook. Door jouw zwart/wit geredeneer wordt het probleem van integratie nog alleem maar groter. Jij wordt gebruikt door opportunisten als GW, maar ja hij wordt jammergenoeg de grootste en wacht dan maar af of hij het voor elkaar zal krijgen. Ik denk dat jij heel erg teleurgesteld zal zijn in het uiteindelijke resultaat. Kan hij weer de schuld geven aan de linkse kerk en zijn demonisering. Zo simpel, maar de mensen vreten het, maar je hebt niets bereikt.

      /   Beantwoorden  / 
 20. Dounia!

  Je bent echt wel een racist kijk hoe je tekeer gaat over Marokkanen.
  achja je zit nu zeker in je ontkenningsfase kijk hoe je praat over ze Ratten etters etc ja ja de waarheid is hard.
  En ik verdedig ze niet ofzo het zijn gewoon die harde feiten mevrouw!
  Voortaan niet zoveel onzin uitkramen als je wilt discuseren hou het dan netjes want het is niet nodig om zoveel gescheld te gebruiken.
  En je ziet gewoon dat jij als persoon de ”groep” allochtonen in een hoekje probeert te duwen.
  Weet je wat jij moet doen ga voor een hele groep Marokkanen staan en roep dat maar naar hun toe kijken of je dat lef wel hebt.
  Nee dat heeft mevrouwtje natuurlijk niet want via het net kan je alles roepen rare vogel toch.

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   Zwakke arugumentatie! Judith denkt echt zo en denkt in telegraaf-chocoladeletters, zwart/wit denken enz. Ze is geloof wel eerlijk. Geef eens voorbeelden van rotgeintjes die jullie geflikt zijn alleen maar vanwege het feite dat je van buitenlandse afkomst bent, terwijl je naar eigen idee niets fouts hebt gedaan. Ik kan ze zelf wel geven, maar dat komt niet zo goed over. Gewoon uit de prive-sfeer, studie of werk. Ik zie het tamelijk vaak.(over en weer)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Elisa van H

   OOK tegenover een hele groep marokkanen zou ik mijn mening verkondigen
   En bedoelde je een bewapende groep marokkanen of moeten ze hun stenen ,knuppels,en andere wapens thuislaten?
   IK weet bijna zeker dat met hun reactie op MIJN MENING over hun(overigens zou ik die netjes maar naar waarheid vertellen),…MIJN eerdere mening over hun als waar,bewezen gezien mag worden.
   Jou idee,beste Dounia,dat men “lef”moet hebben om een mening te profileren,in het bijzijn van Marokkanen,,zegt alles over je…
   @ Bikker wilde ik nog even kwijt dat IK niet hak op moslims,maar bewezen feiten constateer DAT is wel weer heel andere koek,,trouwens mooie maar wel verfoeilijke NICK heb je..gevonden(De Nederlandse nazi)of toch droomfantasie?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Judith

    Beste Elisa…Zij wil dat je als enigste vrouw, je mening ventileert voor een groep van pakuit veertig Marokkanen, dat is haar visie, want als je dat niet doet, dan ben je een lafaard.Hoe komt ze erop om dat van ons te verlangen..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mat

     Judith, ga nou eens in op mijn laatste berichtje.

       /   Beantwoorden  / 
   2. frank bikker

    Dit is mijn echte naam en jij durft de jouwe niet eens te noemen, daarnaast zeg je dat ik een fantasietje heb om me te tooien met deze naam. Ja, een oorlogsmisdadiger heette inderdaad ook zo, ben ik dan ook zo. Slaat nergens op.
    -
    Nog even een “argument “wat je aandraagt. De “vermenigvuldigingsdrift”. In 1900 waren in Nederland zo’n 3 miljoen inwoners, in 1965 12 miljoen en nu, na de introduktie van de pil inclusief Nederlanders van buitenlandse afkomst 16. In 65 jaar een verviervoudiging. Hoe zou dat komen? Wel eens gehoord van gestegen welvaart en medische verzorging. In Marokko was het alleen wat later. Dus vrijheid voor jou liefhebbende Elisa, maar niet voor mij, wederom een kul-argument van jou.
    -
    Oh ja, nog even iets, wie komt later als je een oud en beverig vrouwtje bent je huis en je bips schoonmaken? We hebben deze mensen gewoon nodig om de vergrijzing wat op te houden, maar dat argument was nog nooit tot je hersens doorgedrongen. Om onze maatschappij in stand te houden, moet het inwonersaantal op zijn minst gelijk blijven, want iemand moet toch de AOW betalen, ook de jouwe en daar heeft Ahmed en Fatima ook aan meebetaald. En Wilders wil nog wel AOW op je 65e
    -
    Volgens mij, ben je gewoon een oud Janmaat-fan. Een man die in de politiek is gestapt, omdat hij geen orde kon houden als geschiedenisleraar.

      /   Beantwoorden  / 
 21. Elisa van H

  @ Matt
  IK neem aan dat je met “die vreselijke man”Wilders bedoeld???
  SINDS wanneer is een democratische keuze te veroordelen door andere democratisch gekozen,politische deelnemers?? ?Nou ga je toch werkelijk de communistische richting in hoor??
  En als het PVV onderwerpen, velen al pijnlijk is…het is wel een teken dat deze PVV aanhangers die nog NOOIT racistische inslag hadden…plotseling op hun achterste benen gaan staan,bij het zien van een VERLOEDEREND crimineel wordend Nederland..Bovendien,vind ik,en ZÉÉR vele autochtonen Nederlanders met mij,dat Nederland met 16,5 miljoen inwoners,BOORDEVOL zit…KIJK op WIKIPEDIA eens naar de ontwikkeling van Marokko…hoe een paar miljoen marokkanen het inwoneraantal binnen 50 jaar met 35 miljoen verhoogd hebben…DAT hangt samen met hun vermenigvuldig drift,die ze ook in Nederland aan de dag leggen )zie de enorme gestegen kinderbijslag bedragen).Calculeer HOEVEEL inwoners Nederland,bij deze ontwikkeling over 20-30 jaar zal hebben…??JA inderdaad dat zal circa 30 miljoen zijn!!..Mooi idee niet?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   Elisa..dat mag je niet zeggen, want dan word je meteen bestempeld als een racist..
   Het is waar, met die hoeveelheden in ons land, dat de natuur naar de verdommenis gaat, want al die mensen moeten een huis hebben om ze te bergen..
   De zwijgende meerderheid die op de PVV stemmen, zijn er ook bang voor, dat onze kleinkinderen later alleen nog maar toegang moeten betalen, om nog ergens op een onbedoelde achtergebleven klein stukje zuurstofvrije omgeving te kunnen wandelen, want tegen die tijd is alles volgebouwd…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mat

    Judith, het is nog altijd een minderheid in Nederland die op de PVV heeft gestemd en geen zwijgende meerderheid… Volgens mij moet jij op taalles, want van die 2 zinnen van jouw klopt niets, lees het nog eens terug a.u.b.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Judith

     Mat…Welke van die twee zinnen?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Mat

      ‘De zwijgende meerderheid die op de PVV stemmen, zijn er ook bang voor, dat onze kleinkinderen later alleen nog maar toegang moeten betalen, om nog ergens op een onbedoelde achtergebleven klein stukje zuurstofvrije omgeving te kunnen wandelen, want tegen die tijd is alles volgebouwd…’

      Judith lees het nog eens goed terug…en ga eens in op mijn berichtje van 13.29

        /  
  2. Mat

   @ Elisa, een beetje in de context kunnen lezen is nogal moeilijk voor je begrijp ik….
   Ik heb het daarin over de vreselijke man die de 2de wereldoorlog is begonnen en die ook democratisch is gekozen.

     /   Beantwoorden  / 
 22. Judith

  Mat…Pleur toch op met je geouwehoer steeds maar over de 2e wereldoorlog…
  Hitler was een misdadiger, die zijn tirannie botvierde op een economische nuttige, en ingeburgerde Joden..daar had je helemaal geen last van integendeel zelfs…Die mensen werden gedwongen naar een concentratiekamp te gaan, of nog erger..Dat noemt men deporteren MAT…deporteren betekent: een bevolkingsgroep te verbannen naar de hel…
  Wilders en Hitler kan je dus toch niet met elkaar vergelijken Mat!

    /   Beantwoorden  / 
 23. frank bikker

  @ Judith, wat Mat doet is enkel voorbeelden uit het verleden erbij halen. Hitler is echt niet direct begonnen met de Endlosing. Hij moest eerst ,en ook zijn voorgangers, de bevolking rijp maken voor het feit dat ze een hekel moesten hebben aan Joden. Trouwens in Nederland was voor WO2 het anti-semitisme ook wijd verbreid tot in het taalgebruik toe. Jodengeintje, jodentruukje, alle joden zijn rijk enz., maar ja na de oorlog hebben en we allemaal in het verzet gezeten en voor de vrijheid gevochten.
  -
  Judith In vooroorlogs Duitsland werden Joden op straat aangehouden en gedwongen hun baarden en pijpenkrullen bij af te knippen. Ze mochten zich ook steeds minder op openbare plaatsen vertonen. ( He komt het je bekend voor! Hoofddoekenverbod in openbare gebouwen.)Het gaat mij in dit soort zaken om het feit dat het altijd van kwaad tot erger gaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Judith

   frank bikker…Ik blijf erbij dat je Hitler toen, en Wilders nu, NIET met elkaar kan vergelijken..
   De ideologie van Wilders is veel realistischer en menselijk, dan de ideologie van Hitler..destijds..
   En verder zit je maar te speculeren, over de ontwikkeling van Wilders zijn standpunten.Weet je wel wat speculeren is? dat jij Wilders vast al bij voorbaat veroordeeld.
   Laat hem nu maar even zijn gang gaan, daar wordt jij ook beter van..

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mat

    Ik zou niet weten waarom je dat niet kunt vergelijken, er zijn verschillen maar ook overeen komsten.
    Wie is er trouwens begonnen met de tweede wereldoorlog erbij te halen, Geert Wilders, door de Koran met Mein Kampf te vergelijken…Dat hij zich maar eens uitspreekt over die maar nee dan hoor je G.W. niet.

      /   Beantwoorden  / 
 24. Elisa van H

  @ Mat
  Ooooo..ZO? Ik zal je een ding vertellen dat:ALS in de tijd van Adolf de media net zo veelvoudig geweest zou zijn,als het NÚ is,dan had Duitsland de oorlog niet verloren!
  Dit zeg ik niet omdat ik het bewind van toen goed vond,maar wel met het oog van de ontzettend geoliede propaganda-machine,die op onbenullige personen gericht was! Vandaar ook geen wonder,dat:
  1/Nederland de meeste joden VRIJWILLIG uitleverde
  2/De meeste NSB leden telde
  3/de meeste SS leden telde die de nederlandse nationaliteit hadden
  die werden allemaal kaal geschoren na de oorlog en genaturaliseerd!Ik heb genoeg kennis over dit onderwerp…dus begin maar liever over iets anders…

    /   Beantwoorden  / 
 25. Dounia!

  OOK tegenover een hele groep marokkanen zou ik mijn mening verkondigen
  En bedoelde je een bewapende groep marokkanen of moeten ze hun stenen ,knuppels,en andere wapens thuislaten?

  Kijk daar ga je weer met je voor oordelen!
  Mens zoek toch eens een psychiater op zal je goed doen!
  nu je toch een kontenlikker van Wilders bent kruip dan gelijk maar in zijn kont.
  Met je belachelijke reactie’s en meningen kom je echt niet ver.
  Dat bewijs weer hoe zwak je bent als persoon:).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Elisa van H

   Hahahaha ik heb je uiteindelijk zover dat je “ware aard”naar boven kwam…Dat zou men bij alle allochtonen constant en langduriger moeten doen DAN laat de wolf in schaapskleren zichzelf zien..

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mat

    @ Elisa, Wat bedoel je precies met dat zou men bij alle allochtonen constant en langdurig moeten doen?
    Overigens luid de uitdrukking Een schaap in wolfskleren…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Elisa van H

     NEE ,MAT…het moet toch echt heten EEN wolf in schaapskleren…
     Of maak jij je spreekwoorden zelf?controleer aub;
     http://www.encyclo.nl/begrip/wolf%20in%20schaapskleren
     en met het langdurig doen bedoelde ik: hen op de waarheid wijzen en tot orde roepen…DESNOODS met harde argumenten….
     @DOUNIA
     En bij je laatste opmerkingen zijn we WEER terug bij je eerste reactie,je uitspraken van schuld ook op onze jongeren schuiven,alhoewel statistieken ANDERS zijn!!..Jammer van de hele vervuiling die daartussen ligt!!!Enne….het op mezelf letten is mijn eerste prioriteit geworden sinds men in Nederland zo moeilijk zonder overvallen te worden over de straat kan bij donkerheid..Om met mij te discuseren moet je meer MOS op je knieen hebben….

       /   Beantwoorden  / 
     1. Mat

      OK die uitdrukking had ik fout.
      Maar als je ALLE alochtonen LANGDURUG en CONSTANT zo behandeld als Geert Wilders en jij hier doet…moet je niet verbaast zijn van een reactie die Dounia je gaf, die vind ik héél begrijpelijk…

        /  
 26. Dounia!

  Sorry hoor maar dat is niet mijn ware aard op een gegeven moment ben je het zat om in een hoekje geduwd te woren als allochtoon of is dat ook al verboden in Nederland?
  En jou ware aard en die van Judith hebben jullie allang laten zien stelletje discriminerende mensen, Jullie scheren iedereen over 1 kam en dat kan zogenaamd wel?
  Dit is toch een ”vrij” land waar iedereen kan geloven (qua geloof) wat hij/zij wil of heb ik dat nou verkeerd begrepen?
  Dus begin eerst op je zelf te letten in plaats naar anderen te wijzen want overal heb je wel rotte appels tussen zitten;)!

    /   Beantwoorden  / 
 27. Elisa van H

  Beste Mat IK kén de nederlandse spreekwoorden en .:
  ten eerste
  KEN ik de allochtonen alleen vanuit mijn job in een gespecialiseerde instituten
  ten tweede KEN ik Wilders niet en weet niet HOE hij allochtonen persoonlijk behandelt.
  Datgene WAT hij over Allochtonen bekend maakt is vanuit statistieken bekend geworden,en zal je hem maar zeer moeilijk op leugens kunnen betrappen..daar zorgen zijn medewerkers wel voor die alles vergaren.WÉL zou je kunnen toegeven, dat de waarheid,maar moeilijk te verkroppen is…maar dat is niet mijn probleem,wat rood is kan je niet wit maken

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mat

   Ik ken anders geen enkel ‘statistiek’ dat oproept tot een kopvoddentax.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank Bikker

    Of die gaat over de vervuiling van het uitzicht op een markt in een volkswijk in Den Haag.

      /   Beantwoorden  / 
 28. Elisa van H

  En met mijn laatste woorden besluit ik mijn reacties , het is mooi geweest …..groetjes allemaal en tot een volgend onderwerp!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.