Presenteren kun je leren

Een camera voor de deur! Als er een journalist voor de deur van het ministerie staat is dat snel bekend. Ook deze keer. Maar wat een teleurstelling, het is Rutger Castricum (GeenStijl). Hij mag er dan in geslaagd zijn minister Vogelaar monddood te maken, hoewel de oorzaak daarvan meer aan Vogelaar zelf lag dan aan de journalistieke kwaliteiten van Castricum, tegen de charme en openheid van mijn luie collega’s is hij niet bestand.

Zij hebben geleerd met burgers om te gaan: met boze, met verdrietige, met dreigende, met eerlijke, met enthousiaste, met betrokken burgers. En met jongetjes die presentator willen worden bij de plaatselijke omroep. Niet opgeven Rutger, presenteren kun je leren !

Lees ook:Soap: Minister Rouvoet en het verdwenen lintje
Lees ook:Mijn Overheid te ambitieus
Lees ook:Burgemeestersvoordracht live op tv te volgen
Lees ook:De grootste frustraties over inspraak
Lees ook:Nieuwe hobby: gokken op fusie ministeries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.