Als het CBR-kalf verdronken is, dempt minister Eurlings de put

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) krijgt een klokkenluidersregeling. Op die manier wil minister Camiel Eurlings schoon schip maken bij het bureau. De ondernemingsraad van het CBR trok dit voorjaar aan de bel over de misstanden binnen het CBR.
Uit nader onderzoek bleek dat ruim vijfhonderd automobilisten van wie vorig jaar het rijbewijs moest worden ingetrokken, nog steeds vrolijk rondrijden over ‘s lands wegen:Lees ook:Fraude met bodemonderzoek
Lees ook:Rijbewijs voor bromfiets uitgesteld
Lees ook:NL is 3,5 biljoen euro waard
Lees ook:Bedreiging van politici vooral via e-mail
Lees ook:Defensie: te weinig geld voor invullen vacatures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.