Wilders en Rouvoet met nieuw exportproduct: freedom fighters

We hebben een nieuw exportproduct: de freedom fighter (of freedomfighter).

De eerste Nederlander die zich dit jaar als freedom fighter afficheerde was Geert Wilders. Nog nooit iets gedaan waardoor hij die ‘titel’ kan waarmaken.

Hij zit al ruim elf jaar in de Tweede Kamer, maar heeft in die tijd nog geen enkele daad van betekenis verricht. Heeft nog nooit met zijn handen gewerkt, heeft nog nooit de handen uit de mouwen gestoken. En noemt zichzelf freedom fighter. Wat een gotspe!

Maar Wilders krijgt concurrentie. Minister André Rouvoet van de ChristenUnie heeft zichzelf tijdens een vrijheidsspeech in Brussel gepresenteerd als een persoonlijke afgezant van God himself. Een christelijke freedom fighter hebben we nog niet in NL, Arie Boomsma is op het laatste moment afgehaakt, dus Rouvoet duikt in een gat in de markt.

Kijk dus niet alleen uit voor Wilders, maar ook voor Rouvoet, die als een soort Don Quichot met de Bijbel, onze vrijheid probeert in te perken.

Ik ben benieuwd wie de eerste feministische freedom fighter van NL wordt. Ik dicht Gerdi Verbeet grote kansen toe. Of wordt het toch Fleur Agema, als ze zich ontdaan heeft van Geert Wilders?

Lees ook:Wilders the freedom fighter
Lees ook:Soap: Minister Rouvoet en het verdwenen lintje
Lees ook:Nomineer Geert Wilders voor de mensenrechtentulp
Lees ook:Wilders heeft in Turkije niets te zoeken
Lees ook:Wilders spreekt de rechtbank toe: vrijheid wordt bedreigd

2 reacties op “Wilders en Rouvoet met nieuw exportproduct: freedom fighters

 1. piet

  hitler had ook een edeologie
  blond blauwe ogen

    /   Beantwoorden  / 
 2. ronnydee

  In principe zijn het ook freedom fighters nietwaar? Of moet je met de wapens in de hand andere mensen gaan afknallen. De schrijver van dit stuk weet waarschijnlijk niet waar het om gaat? Ik geef een gratis advies; Lees eens wat meer over geschiedenis en zeg dan nog eens dat Wilders geen freedom fighter is. Je hoeft het niet met Wilders of Rauwvoet eens te zijn, en ik kan me voorstellen dat sommige ongenuanceerde uitspraken van Wilders sommige mensen tegen de borst stuit, maar hij heeft regelmatig een punt, waar de Linkse partijen mee weglopen, of leest u ook geen nieuws…….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.